Ατακτες σκέψεις της φαιάς ουσίας μου που αποσυντίθεται με την πάροδο του χρόνου και συγκεντρώνει πουρίνες στις έλικες του εγκεφάλου. Αφού ο Τσίπρας είναι τόσο ελεύθερος άνθρωπος και τόσο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί με τις ευλογίες του κάθε τόσο στέλνονται τα ΜΑΤ και ξυλοκοπούν άγρια όλους τους πεινασμένους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους δανειολήπτες που εισβάλλουν στα υπουργεία και στα δικαστήρια, ζητώντας να μην πεθάνουν; Γιατί επί των ημερών του πέφτουν τόσα χημικά στα κεφάλια εργαζομένων, ηλικιωμένων και βασανισμένων ανθρώπων; Καλά, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν σκέφτονται ότι μπορούν να πάθουν ό,τι υπέστησαν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ; Ο Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπέρ όλων των μειονοτήτων, μεταναστών, προσφύγων, αδικημένων και περιθωριακών ομάδων. Και τελικά βγήκε ο Τραμπ! Γιατί; Απλούστατα, κάποια στιγμή οι μη περιθωριακοί, οι «κανονικοί», οι γελαδάρηδες των μεσοδυτικών πολιτειών και όχι μόνο βαρέθηκαν να ακούνε για τους προοδευτικούς νόμους του Μπαράκ και τις υποσχέσεις της φθαρμένης δυναστείας των Κλίντον και σκέφτηκαν ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Και πήγαν στην άλλη πλευρά. Ακόμα και σε παραδοσιακές Δημοκρατικές Πολιτείες. Και αποδείχθηκε ότι σε εκλέκτορες ήταν η πλειοψηφία. Ετσι έστειλαν τον Τραμπ, τη Μελάνια και την Ιβάνκα στον Λευκό Οίκο.

Ο Αλέξης λοιπόν, υποταγμένος πλήρως στους Γερμανούς, στους Αμερικανούς, στους Ισραηλινούς, στους Μανδαρίνους των Βρυξελλών και σε οποιονδήποτε μπορεί να απειλήσει, έστω ένα λεπτό, τον θρόνο του στο Μαξίμου, επιχειρεί να αντισταθμίσει την πολιτική φθορά από τις ψεύτικες υποσχέσεις και τον οικονομικό αφανισμό του λαού, με δήθεν αριστερά προοδευτικά νομοσχέδια και μέτρα που προκαλούν τυφώνες κοινωνικών αντιδράσεων. Δυστυχώς, ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ πέφτουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη μαύρη τρύπα της λαϊκής δυσαρέσκειας και οργής, στηρίζοντας αυτή την πολιτική συνταγή. Δηλαδή, ενώ έλεγαν ότι θα αποτελέσουν, εάν χρειαστεί, «φραγμό» σε εθνικά και θρησκευτικά θέματα, παρουσιάζονται (για λόγους που γνωρίζει μόνον ο υπουργός Αμυνας) ως υπηρέτες και πιόνια του Τσίπρα. Πολλοί εκτιμούν ότι θα είναι τραγική η πολιτική τροχιά τους.

Ατακτες κυριακάτικες σκέψεις νοσηρού εγκεφάλου που το οπτικό νεύρο δεν μπορεί να αποτυπώσει καθαρά τη μεγάλη εικόνα ενός δημοκράτη, ουμανιστή και σοσιαλιστή πρωθυπουργού. Ετσι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συζητείται η κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία. Δύο λεπτά κρατάει. Επίσης, δεν κατανοώ γιατί σε μια περιοχή που το κυρίαρχο θρήσκευμα είναι το Ορθόδοξο, τα Θρησκευτικά (μάθημα που διδασκόταν από τότε που γίναμε κράτος) μετατράπηκαν σε μάθημα «Θρησκειολογίας». Μείωσαν την ύλη για τον Χριστιανισμό και πρόσθεσαν στο βιβλίο πολύ Ισλάμ, Βουδισμό και άλλα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός ακολουθεί οδηγίες ξένων για να καταργηθεί η εθνική ταυτότητα της χώρας. Τρώω όμως μια μπουνιά στο στομάχι διαβάζοντας μια παλιά ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που τόνιζε ότι «θέλουμε μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα!». Ηταν μέτριος μαθητής ο Τσίπρας στο σχολείο; Ζήλευε τους αριστούχους; Η αριστεία είναι ρετσινιά; Γιατί τότε πρέπει να καταργηθούν τα χρυσά και τα αργυρά μετάλλια στους Ολυμπιακούς και γενικά σε όλους τους αγώνες. Και να απονέμονται στους τελευταίους ή σε όποιους τύχει (δηλαδή με κλήρωση!). Γιατί σώνει και καλά ένας που είναι ρέκορντμαν-σκασιάρχης μαθητής (που μπορεί να είναι και μουσουλμάνος ή μετανάστης) πρέπει να μπαίνει στην κληρωτίδα για σημαιοφόρος. Πολύ περισσότερο να κουβαλάει το παιδί μια σημαία που δεν την πιστεύει…

Με συγχωρείτε για τις διαταραχές της εγκεφαλικής μου λειτουργίας. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να συλλάβω τη μεγαλοσύνη της πολιτικής σκέψης του πρωθυπουργού και του συγκυβερνήτη, που κατάργησαν την υποχρέωση για επίσημη έπαρση της σημαίας, που συνοδευόταν από τον Εθνικό Υμνο. Δηλαδή έγινε προαιρετική. Οποιος θέλει την κάνει, όποιος δεν θέλει, δεν τρέχει και τίποτα… Μπορεί να ανεβάσει και τη σημαία… της Γουαδελούπης. Ολα αυτά καταργούν στην πράξη την εθνική ταυτότητα. Θα μου πείτε, η χώρα έχει εκχωρηθεί για έναν αιώνα. Και βγει-δεν βγει από το πρόγραμμα, αξιολογημένη ή μη, θα έχει αυστηρότατη πολυμελή επιτήρηση. Λυπάμαι που σας κουράζω κυριακάτικα με τα ερωτήματα που γεννάει η αποκλίνουσα συμπεριφορά μου, αλλά έσκυψα πάνω σε διάφορες εγκυκλοπαίδειες για να δω πώς αντιμετωπίζουν η δική μας και οι άλλες θρησκείες τούς ομοφυλόφιλους. Η Σκιτζή με βοήθησε να ψάξω καλά και στο google. Διαπίστωσα ότι όλες οι θρησκείες θεωρούν «θανάσιμο αμάρτημα» την ομοφυλοφιλία. Δεν υπάρχουν ένθεοι υποστηρικτές. Μόνον άθεοι. Μεταξύ αυτών και ο πρωθυπουργός.

Για να μην παρεξηγηθούμε, ασφαλώς είμαι εναντίον του νόμου του Λιντς και του λιθοβολισμού, όπως και του ελέγχου της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι ο Χριστιανισμός καταδικάζει τον ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό μαζί με την ειδωλολατρία στο «παρά φύσιν κτίσμα». Στο Ισλάμ θεωρείται κορυφαίο «θανάσιμο αμάρτημα». Ο Μωάμεθ δίδαξε ότι ήταν ένας από τους λόγους της καταστροφής των πόλεων Σόδομα και Γόμορρα. Τα περισσότερα μουσουλμανικά κράτη την έχουν κηρύξει παράνομη. Ο Ιουδαϊσμός θεωρεί ότι εναντιώνεται στα σχέδια του Θεού και σε όλες τις συναγωγές αντιμετωπίζουν εχθρικά τους ομοφυλόφιλους. Μόνον οι προτεσταντικές εκκλησίες έχουν αποδεχθεί την τέλεση ομοφυλοφιλικών θρησκευτικών γάμων.

Οπως και να έχει, με τέτοιου είδους μέτρα ή φωνάζοντας ότι είμαι «άθεος», «προοδευτικός», απελευθερωμένος σεξουαλικά, ουμανιστής, δεν καλύπτεις το γεγονός ότι υπηρετείς τη μεγαλύτερη ανηθικότητα, που είναι το μνημόνιο, δεν καλύπτεις ότι δεν μπορείς να δώσεις τίποτα στους πεινασμένους και βασανισμένους συμπολίτες σου, που μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα -όπως λένε επιστημονικές έρευνες- δεν έχουν οι περισσότεροι κέφι για σεξ.