Προκλητική η διαφήμιση, αλλά εντός του «προοδευτικού» πνεύματος της αριστερο-δέξιας εποχής μας. Το ζευγάρι πηγαίνει στα Jumbo, αγκαλιάζεται μπροστά στα ράφια και δηλώνει ότι «είμαστε φρέσκο ζευγάρι και ψωνίζουμε από τα Jumbo». Εκείνη τη στιγμή τούς πλησιάζουν δύο ώριμοι γκέι με το καρότσι τους που δηλώνουν «παλιό ζευγάρι» που ψωνίζει και αυτό στην ίδια αλυσίδα. Η εταιρεία (όπως παλιά η Benetton και άλλες ξένες εταιρείες) προκαλεί, προσχωρεί στις κυβερνητικές απόψεις για το νομοσχέδιο «αυτόματης διόρθωσης του φύλου» και εντάσσεται σε μια καμπάνια «προωθημένης κοινωνικής παρέμβασης». 

Μέχρις εδώ ουδείς ψόγος και δεν πρόκειται όσοι διαφωνούμε με το νομοσχέδιο να τα βάλουμε -σώνει και καλά- με τις απόψεις και το μάρκετινγκ της γνωστής αλυσίδας. Το άρθρο αυτό, όμως, ξεκίνησε από το τηλεφώνημα μιας μητέρας που μου είπε: «Αγαπητέ κύριε Τράγκα, πώς να εξηγήσω εγώ στο κοριτσάκι μου, πώς να ερμηνεύσω τα λόγια των γκέι στο σποτ που τονίζουν ότι είναι “παλιό ζευγάρι;”». Μήπως είναι εύλογο το ερώτημα της κυρίας; Μήπως πρέπει να απαντήσει και η Jumbo στα ερωτήματα των πελατών της που δεν είναι γκέι, δεν έχουν τίποτα εναντίον των ανθρώπων με αποκλίνουσα συμπεριφορά, αλλά δεν θέλουν να κάνουν και «φροντιστήρια» στα παιδιά τους;

Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να τα εισάγουν στην ιδέα (και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο, αφού το παιδί δεν εμφανίζει καμία δυσφορία με το φύλο του) ότι είναι το ίδιο νορμάλ να συζούν μαζί δύο άντρες ή δύο γυναίκες με όλα εκείνα τα ετερόφυλα ζευγάρια που παντρεύονται και κάνουν παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση πολλά είναι εκείνα τα παιδάκια που μεγαλώνοντας θα θελήσουν να πειραματιστούν σε μια τέτοιου είδους σχέση.
Ολα καλά, όλα «δημοκρατικά καμωμένα». Να υπάρχει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ελεύθερη αυτοδιάθεση του σώματος, αλλά (έτσι που πάμε) θα μειωθούν κι άλλο οι γεννήσεις και δεν θα έχει παιδιά όχι μόνο η πατρίδα, αλλά ούτε… οι ομοφυλόφιλοι για να υιοθετήσουν! Κάπου να υπάρχει ένας στοιχειώδης φραγμός στον προσηλυτισμό και στην προβολή του «διαφορετικού».

Σε μια χώρα που έχει οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, που δεν γεννάει, που δεν δίνονται κίνητρα στους νέους ανθρώπους να κάνουν οικογένεια και παιδιά, που κόβουν τα επιδόματα των πολυτέκνων, που σε μερικές δεκαετίες θα έχει 2.000.000 - 3.000.000 λιγότερους κατοίκους, που είναι περικυκλωμένη από εχθρικούς γείτονες, είναι τρελό να γίνονται καμπάνιες που να παρουσιάζουν την κατάσταση αυτή όχι μόνο ως δεδομένη, αλλά ως απολύτως φυσιολογική!
Αν ο κ. Τσίπρας και όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί», που έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους την Οκτωβριανή Επανάσταση, τον Στάλιν, τον Δόκτωρ Ζιβάγκο, τον Μιχαήλ Στρογκόφ με το σύμφωνο συμβίωσης και την αυτόματη διόρθωση φύλου, έπαιρναν με την ίδια θέρμη μέτρα κατά της υπογεννητικότητας, θα μπορούσες να πεις: «Μπράβο, είναι δημοκράτες, υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και φροντίζουν για την επιβίωση του έθνους και της ελληνικής κοινωνίας».

Εδώ και δεκαετίες (με αποκορύφωμα την αριστερο-δέξια κυβέρνηση) όλος ο πολιτικός κόσμος αγνοεί επιδεικτικά τον θανάσιμο κίνδυνο του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα. Μνημόνιο και δημογραφικό θα οδηγήσουν σε πλήρη διάλυση μια χώρα που είναι σε αυστηρή εποπτεία, που έχει υπερφορολόγηση και αποξηλώνει με μανία (και με εντολές ξένων κέντρων) όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά της.
Ολη αυτή η αριστερή «μαγιονέζα», που επιδιώκει να μην υπάρχει τίποτα το παραδοσιακό, τίποτα το εθνικό, τίποτα το χριστιανικό στη ζωή μας, που θέλει να αφαιρέσει οποιοδήποτε στοιχείο πίστης, ιστορίας, παραδοσιακής μορφής οικογένειας, θρησκευτικής λατρείας, εθνικών συμβόλων, έχει μοναδικό στόχο τη χαλάρωση και παθητικοποίηση της κοινωνίας.

Προς Θεού, μην πιστέψετε ούτε μία στιγμή ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να απελευθερώσουν, να χειραφετήσουν ή να προστατεύσουν περιθωριακές ομάδες ή ανθρώπους που πιέζονται από τον συντηρητισμό της κοινωνίας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ψηφίζουν και υλοποιούν το μνημόνιο. Είναι οι ίδιοι που χάλκευσαν δεσμά στη χώρα για 100 χρόνια. Είναι αυτοί που «γδέρνουν» τους Ελληνες πολίτες για να βγάλουν πλεονάσματα, ενώ την ίδια ώρα σκύβουν δουλικά και προσκυνούν επενδύσεις τύπου Fraport και Eldorado Gold.

Φέρνουν νομοσχέδια για δήθεν απελευθέρωση και χειραφέτηση, ενώ νομοθετούν, ως πιόνια των ξένων, τον οικονομικό αφανισμό της ελληνικής κοινωνίας και τη μετατροπή της σε τριτοκοσμική περιοχή με φτωχοποιημένο πληθυσμό. Κόβουν τις συντάξεις, κόβουν το φαΐ, κόβουν το μέλλον των Ελλήνων, ξεριζώνουν τα παιδιά (την άμυνα της χώρας) και τη στέλνουν στο εξωτερικό. Και νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από ένα ή δύο νομοσχέδια υπέρ των γκέι ή της αυτόματης διόρθωσης φύλου.

Πάντως, πρέπει να θυμούνται και οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες ότι όταν κάποιος κατάφωρα παραβιάζει τη φύση, η φύση τον εκδικείται. Πάρτε παράδειγμα, τώρα, πως η «βουλιμική» βιομηχανία και η αλλοίωση του περιβάλλοντος έφεραν την καταστροφική κλιματική αλλαγή. Το ίδιο θα συμβεί και σε μια κοινωνία που επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της φύσης που θέλει για τη διαιώνιση του είδους ως ζευγάρι άνδρα και γυναίκα. Οχι γιατί προστατεύει (και πρέπει να το κάνει) τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά γιατί επιτρέπει τον προσηλυτισμό και την αχαλίνωτη προπαγάνδα σε σχέσεις που δεν προστατεύουν και δεν περιφρουρούν την ομαλή διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους.