Τα δύο μεγάλα ντέρμπι για την 5η και την 11η αγωνιστική αντίστοιχα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αποτέλεσαν μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής για έναν μεγάλο διαφημιζόμενο όπως είναι η Antyime.

Μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας εξασφάλισε branded προβολή με pre rolls στο Web TV του Novasports.gr και ντύσιμο στους players των LIVE streaming μεταδόσεων των μεγάλων ντέρμπι. Επιπλέον, είχε έντονη παρουσία στη κεντρική σελίδα του Novasports.gr καθώς και σε όλη την ειδησεογραφία των τριών ομάδων. Η branded προβολή συνεχίστηκε στα matchcenters των αγώνων καθώς και στην ενότητα των ClassicStories που περιελάμβανε την ιστορική αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές των αναμετρήσεων των ομάδων. Τέλος, η χορηγία πλαισιώθηκε από διαφημιστικές παροχές στο mobileapp του Novasports.grαναφορές στο liveblogging των αγώνων καθώς και δημοσίευση επιλεγμένων advertorials.

Πρέπει να τονιστεί ότι το CTR ξεπέρασε το 0,70% ενώ 180.000 μοναδικοί χρήστες εκτέθηκαν στις καμπάνιες τις ημέρες των ντέρμπι. Παράλληλα, 70.000 viewers παρακολούθησαν τα videos των ομάδων μόνο τις ημέρες των αγώνων ενώ 110.000 videoviews παράχθηκαν μέσα σε δύο μέρες.

To Novasports.gr είναι το αθλητικό site που παίζει μπάλα παντού! Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από ένα multiscreen περιβάλλον, ζωντανές video & audio μεταδόσεις αγώνων και εκπομπών μέσω streaming (www.novasports.gr/webtv), στιγμιότυπα αγώνων και συνεντεύξεις σε αποκλειστικότητα, ενώ παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες ειδήσεις αλλά και να διαβάσουν όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων και τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις Ελληνικές και ξένες διοργανώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενέργεια επισκεφθείτε το www.novamedia.gr/anytime

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin