Στο φετινό πρωτάθλημα, η Yamaha βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, διατηρώντας την ομάδα της ανάμεσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος, και με τους δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους πιλότους της, Alex Lowes και Michael van der Mark να ξεχωρίζουν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζει ακάθεκτο προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης στους θεατές του. Διεξάγεται σε 13 αγωνιστικούς γύρους και ο αγώνας της Ισπανίας που διεξήχθη στην Χερέθ ντε λα Φροντέρα της Ανδαλουσίας ήταν ο προτελευταίος της σεζόν, με τον τελευταίο να διεξάγεται στο Κατάρ στις αρχές Νοεμβρίου.

H Αλεξία Αναστασοπούλου, Brand Planning Manager Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης δήλωσε σχετικά, «Το RIZLA+ είναι το πιο δημοφιλές χαρτί για στρίψιμο σε όλο τον κόσμο και είμαστε περήφανοι για την σύμπραξη αυτής της κορυφαίας μάρκας με μία ακόμη κορυφαία μάρκα, αυτή της Yamaha WorldSBK γιατί εκφράζει τις αξίες και την έμπνευση του RIZLA+. Είμαστε όμως ακόμη πιο υπερήφανοι, που το RIZLA+. αποτελεί τη Νο.1 μάρκα χαρτιού για στρίψιμο και στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας τόσο την επιβράβευση των καταναλωτών για την κορυφαία της ποιότητα, όσο και αυτή του εμπορίου, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της κερδοφορίας του, την στιγμή που η βιωσιμότητα του τελευταίου δοκιμάζεται ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια».

Πληροφορίες για την Imperial Tobacco Hellas

Η Imperial Tobacco Hellas είναι θυγατρική της Imperial Tobacco, της Διεθνούς Εταιρίας Καπνικών Προϊόντων, η οποία ανήκει στον Όμιλο της Imperial Brands, που συμπεριλαμβάνεται στον δείκτη FTSE 30 του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η Imperial Tobacco προσφέρει στους καταναλωτές σε 160 χώρες μία ευρεία γκάμα Μαρκών χάρη στο Χαρτοφυλάκιο Προϊόντων της που περιλαμβάνει Τσιγάρα, Λεπτοκομμένο Καπνό, Πούρα, Χαρτιά για στρίψιμο και Φίλτρα.

Στην Ελλάδα, η Imperial Tobacco δραστηριοποιείται επιτυχημένα τα τελευταία 35 χρόνια, απασχολεί 115 Έλληνες εργαζόμενους και αποτελεί το Διοικητικό και Επιχειρησιακό Κέντρο της Περιφέρειας ΝΑ Ευρώπης που περιλαμβάνει εκτός της Ελλάδας, τις Αγορές της Ιταλίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, του Ισραήλ της Παλαιστίνης, της Κύπρου και της Μάλτας.

Στην Ελληνική Αγορά, διαθέτει διεθνείς επιτυχημένες Μάρκες όπως το Davidoff, το JPS, το Gauloises, το West, το Slim Line, το R1, καθώς επίσης το Golden Virginia, το Drum, το Van Nelle και το Rizla+.