Τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη και είναι ήδη στη διάθεση των εργαζομένων και των οικογενειών τους στην Τράπεζα, οι οποίοι και θα μπορούν να κάνουν χρήση των χώρων και των υπηρεσιών του εντελώς δωρεάν.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Τραϊανός Δέλλας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής καρδιολογίας και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός ο οποίος προσέγγισε με επιστημονικό τρόπο την αξία μίας τέτοιας πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην υγεία των εργαζομένων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των εργαζομένων στην Alpha Bank κ. Τάσος Γκιάτης τόνισε την πολιτική σύγχρονης ευρωπαϊκής συνδικαλιστικής αντίληψης που επικρατεί στο χώρο με μοναδικές παροχές στα μέλη του.

Ενδεικτικά ανέφερε τη δημιουργία Πολυιατρείων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, την έκδοση ειδικής κάρτας ΑΜΕΧ με μοναδικά προνόμια, τη δημιουργία Ομαδικού Νοσοκομειακού Συμβολαίου, την ίδρυση ιδιωτικού φορέα παροχής εφάπαξ κ.α.

 Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Πρόεδρος της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος, στελέχη της Διοίκησης, οι αθλητικές ομάδες του Συλλόγου και πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

 Τέλος ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Τράπεζας για την ηθική και υλική συμπαράστασή της στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύλλογος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Alpha Bank  κ. Βασίλης Ράπανος, ο Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Αρώνης, η Ολυμπιονίκης Συγχ. Κολύμβησης κα. Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής κα. Κλέλια Πανταζή, ο πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Γιώργος Γκαλίτσιος και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής κ. Χάρης Παπάζογλου.