Να συνθέσουν το παζλ που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας επειχειρούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο σημεία. Πρώτον εάν ο οδηγός της Porsche που φαίνεται να είναι ο 23χρονος, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και δεύτερον πώς χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος που έπεσε στο σταθμευμένο ΙΧ της οικογένειας από την Πτολεμαϊδα. Ηδη έχει ληφθεί γενετικό υλικό από τα θύματα για να ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης και θα γίνουν εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις.

Tα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Τροχαίας Εθνικών Οδών, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είναι τα εξής: Το πρώτο είναι ότι ο δρόμος εκείνη την ώρα γλιστρούσε καθώς έριχνε ψιλόβροχο και μάλιστα λασποβροχή. Το δεύτερο στοιχείο και πιο σημαντικό, είναι ότι στην εθνική οδό το όριο ταχύτητας είναι από 110 έως 120 χιλιόμετρα το πολύ, το οποίο όμως είχε παραβιάσει ο οδηγός της Πόρσε.

Στο μεταξύ τις τραγικές στιγμές στο χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού αποτυπώνει άλλο ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έτυχε να περνάει από το σημείο λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που η Πόρσε με τον Γιώργο Βακάκη και το φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο έχει πέσει πάνω στο Honda Civic και έχει προκαλέσει το θάνατο μιας μητέρας με το τριών χρονών παιδί της.

Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες που έχουν προκληθεί από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων και την έκρηξη που ακολούθησε.

Τα συγκλονιστικά λόγια της αδερφής της 33χρονης που σκοτώθηκε στην Εθνική Οδό

Η πόλη της Πτολεμαϊδας έχει βυθιστεί στο πένθος, εξαιτίας του τραγικού χαμού της 33χρονης Αποστλίας και του 2.5 χρονών γιου της, στην Εθνική Οδό Λαμίας-Αθηνών. Ο σύζυγός της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει ότι μέσα σε μια στιγμή χάθηκε η γυναίκα του και το παιδί του.

Η 33χρονη γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα, ενώ εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA, η οποία διοργανώνει γάμους και βαφτίσεις. Η κηδεία της μητέρας και του παιδιού, θα τελεστεί αύριο, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο τόπος. 

Την ίδια ώρα "ραγίζει καρδιές" το μήνυμα της αδερφής της αδικοχαμένης Αποστολίας, στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook

«Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω... ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου...» γράφει χαρακτηριστικά.