Η Anytime της INTERAMERICAN συνεχίζει την παράδοσή της στη διαμόρφωση και παροχή προϊόντων ασφάλισης οχημάτων προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.

Ανταποκρινόμενη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες  και με το περιθώριο που της εξασφαλίζει η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της, η Anytime προσφέρει δωρεάν το ασφάλιστρο ενός μήνα, κάθε χρόνο, σε όλα τα νέα ετήσια συμβόλαια οχημάτων που θα εκδοθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Η προνομιακή προσφορά με βάση την οποία στους 12 μήνες ο πελάτης πληρώνει μόνο τους 11, θα ισχύει για πάντα, δηλαδή για κάθε χρόνο που θα ανανεώνεται το ετήσιο συμβόλαιο.

Παράλληλα, οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν το όφελος αυτό, επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης ή προσφοράς δίνει η Anytime για όλα τα προγράμματά της.

Τα προγράμματα Anytime της INTERAMERICAN περιλαμβάνουν κλιμακούμενο φάσμα καλύψεων, με τρεις προϊοντικές επιλογές: Basic, Economic και Value, που διατίθενται και με τη λογική τιμολόγησης “Buy the Mile” για χρήση έως 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο.

Επισημαίνεται ότι η απευθείας πώληση Anytime για την ασφάλιση οχημάτων είναι ανοικτή και στα φυσικά δίκτυα πωλήσεων της INTERAMERICAN, το εταιρικό δίκτυο Agency και το δίκτυο συνεργαζομένων Πρακτόρων και Μεσιτών.