Μια μεγάλη συνεργασία έρχεται! Η έγκριτη και κορυφαία σε θεματολογία εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου και το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το Car and Driver ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν την κούρσα της ενημέρωσης και στον χώρο της αυτοκίνησης! Tο CAR AND DRIVER είναι ένας διεθνής τίτλος με περισσότερους από 10 εκατομμύρια αναγνώστες που εκδίδεται στις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τη Βραζιλία, την Κίνα και την Ισπανία. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 1989, και έχει κατακτήσει την κορυφή στις προτιμήσεις των Ελλήνων αναγνωστών!

Οι αναγνώστες μας εμπιστεύονται και σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το Car and Driver γιατί είναι γεμάτο με:
• Αποκλειστικότητες
• Αξιόπιστες δοκιμές
• Τεχνικά θέματα
• Αναλύσεις
• Αγωνιστικά θέματα
• Συνεντεύξεις
• Ταξιδιωτικά

Στο νέο τεύχος του Car and Driver:
• Φτάνουμε στα όριά τους 19 sportscars σε πίστα και ανακηρύσσουμε το ταχύτερο και πιο fun-to-drive αυτοκίνητο της χρονιάς.
• Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο VW Polo 1.0 TSI, το πολυτελές Volvo XC60 D5 AWD 235 PS, το αυθεντικό Jeep Compass 1.4 MultiAir2 Turbo 170 PS και το best-seller της ελληνικής αγοράς Nissan Qashqai 1.6 dCi 130.
• Αποκαλύπτουμε τον “πόλεμο” για το αύριο της ηλεκτροκίνησης και την επόμενη μέρα στην Formula 1.
Αυτά και πολλά περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί 12 Νοεμβρίου με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, ενώ στη συνέχεια για ένα μήνα θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας! Μην το χάσετε!
Car and Driver, το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου με την καλύτερη συντακτική ομάδα!

Μαζί 2 ακόμα μεγάλες προσφορές

Ο 2ος τόμος του συναρπαστικού best seller «Νεότερη Ελλάδα» από τον φιλέλληνα συγγραφέα και καθηγητή Τόμας Γκάλαντ!

Η πιο πλήρης και εμπεριστατωμένη ματιά στη Σύγχρονη Ελλάδα, από τις αρχές του 19ου αιώνα ως τις μέρες μας!
Διαβάστε στον δεύτερο τόμο:
• Το «εθνικό ζήτημα»: Αλυτρωτισμός και εξωτερική πολιτική Η κοινωνία και η οικονομία κατά τον 19ο και στις αρχές του 20ού αιώνα
• Από την εθνική ενότητα στον Εθνικό Διχασμό 1898-1919
• Η περίοδος του μεσοπολέμου, 1919-1940: Μια εποχή αναταραχών


«Η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι απλώς η ιστορία μιας μικρής χώρας που βρίσκεται ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση και στον παγκόσμιο Βορρά και Νότο, αλλά λειτουργεί ως μετωνυμία της έλευσης και της εξέλιξης της ίδιας της νεωτερικότητας, όπως ελπίζω ότι καταδεικνύεται μέσα από την ιστορία που αφηγείται το βιβλίο»,
Thomas W. Gallant
Το βιβλίο «ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» μας προσφέρει μια συναρπαστική καταγραφή της ιστορίας της Ελλάδας από τις αρχές του 19ου αιώνα έως τις μέρες μας. Η Ελληνική Διασπορά, οι σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η δημιουργία της ελληνικής εθνικής ταυτότητας και ο ρόλος που διαδραμάτισε στις μετέπειτα εξελίξεις, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που με απροκατάληπτο και αντικειμενικό τρόπο πραγματεύεται στο τρίτομο αυτό έργο ο φιλέλληνας καθηγητής και κάτοχος Τιμητικής Εδρας «Nicholas Family» για την Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο, ο Τόμας Γκάλαντ

Το βιβλίο αυτό ανιχνεύει την ιστορία της Ελλάδας κατά τα τελευταία διακόσια χρόνια με τρόπο που λαμβάνει υπόψη τόσο την ενδεχομενικότητα όσο και το ιστορικό πλαίσιο, επιχειρώντας να εξηγήσει τι συνέβη, πότε συνέβη, γιατί συνέβη και πώς το βίωσαν οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, επιχειρεί να δείξει πώς τα αποτελέσματα της ενδεχομενικότητας διαμόρφωσαν το πλαίσιο για όσα επακολούθησαν. Διαφέρει από άλλες παρόμοιες γενικές ιστορίες γιατί προβάλλει την κοινωνική και την πολιτισμική ιστορία ως ουσιώδες και όχι ως περιφερειακό στοιχείο. Με τα μακροσκελή αποσπάσματα από πρωτογενείς πηγές που παρατίθενται δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία να συνομιλήσει απευθείας με το παρελθόν.

& ακόμα,

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η νέα παιδική σειρά σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας.

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja! 9 DVD και 26 ολοκαίνουρια επεισόδια, μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου! Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου μη χάσετε το 1ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια