Ένας χρήστης του twitter έγραψε πως επόμενο challenge του Κοκλώνη θα έπρεπε να είναι μία κοινή εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου, του Διονύση Σχοινά και μτης Καίτης Γαρμπή. Η συνάντηση Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή στο «J2US» και το τέλος της «κόντρας» τους έβαλε ιδέες στους χρήστες του twitter για το τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο Νίκος Κοκλώνης 

Ένας χρήστης, λοιπόν, έγραψε πως επόμενο challenge του παρουσιαστή θα έπρεπε να είναι μία κοινή εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου, του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή. Μάλιστα, η ιδέα φαίνεται πως άρεσε στην Έλλη Κοκκίνου, η οποία έκανε retweet. Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ζευγάρι και οι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγο καιρό μετά αιφνιδίως, όλη η Ελλάδα παρακολούθησε την πρόταση γάμου του Σχοινά στην… Καίτη Γαρμπή, σε σόου της Ρούλας Κορομηλά. Οι φήμες ήθελαν τότε τον τραγουδιστή να διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια και στο ζενίθ του έρωτά του να της κάνει πρόταση γάμου, με την Έλλη Κοκκίνου να το παρακολουθεί σοκαρισμένη από την τηλεόραση.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου