Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας», οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις είδαμε επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο των δημοτικών συμβούλων του Λιμανιού της Αγωνίας, της κυβερνητικής Δημοτικής παράταξης και τις σκοπιμότητες που αυτή εξυπηρετεί. Πανηγυρίζουν την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι ο οικονομικός στυλοβάτης όλων των αθλημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης και ο μοναδικός υποστηρικτής και δωρητής σε ό,τι του έχει μέχρι σήμερα ζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ή όποιον άλλο φορέα της πόλης. Μάλιστα ασκούν έωλη κριτική στον μεν κ. Μαρινάκη για υποβάθμιση (!!!) του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη για την πρόθεση του να στηρίξει από την θέση του προέδρου για συγκεκριμένο διάστημα, την ομάδα που έχει διαχρονικά ταυτιστεί με την πόλη, τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, του οποίου μάλιστα είναι Αντιπρόεδρος τα τελευταία 7 χρόνια.

Το αντιΟλυμπιακό τους μένος, αλλά η εμπάθεια τους εναντίον του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη και του κ. Μαρινάκη είναι διαχρονικό. Ευτυχώς όμως οι μάσκες έπεσαν μια και καλή και όλοι αποκαλύπτονται στον λαό του Πειραιά που μας έκρινε πριν τρία χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα και θα μας ξανακρίνει όταν έρθει η ώρα.
Τελικά ουδέν κακό αμιγές καλού».

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»:

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΕΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΛΥΚΑ-ΧΑΡΒΑΛΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΖΗΛΑΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΝΤΑΪΦΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΔΡΕΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΓΑΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ