Με δήλωσή του στα parapolitika.gr ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε συνάντηση με τους δικηγόρους κ.κ. Ματζουράνη, Μαντά και τον δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη, όπως είχε γράψει ο ηλεκτρονικός «Βηματοδότης».

Στην απάντηση-διάψευσή του ο κ. Ρουσόπουλος συνιστά επίσης στον συντάκτη του «Βηματοδότη» να επισκεφθεί έναν οφθαλμίατρο.

Η δήλωση του κ. Ρουσόπουλου έχει ως εξής:

«Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό "Βηματοδότη" (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους κ.κ. Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος.

Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντησή μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο "Βηματοδότης" και στις 30 Μαρτίου του 2015.

Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν.  
Σημειώνω ότι ήδη από χθες απέστειλα στον διευθυντή του "Βήματος" ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».