Τα Παραπολιτικά χαρίζουν 50 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 50 τυχερούς αναγνώστες!

Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Δείτε από κοντά Μέσι, Σουάρες, Μπουφόν, Ντιμπαλά και όλα τα αστέρια της Βarcelona, της Juventus και της Sporting Λισαβώνας που θα έρθουν φέτος στο Καραϊσκάκη για τους αγώνες του Champions League! Και φυσικά, απολαύστε τα ντέρμπι-φωτιά του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Θρύλου!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

  1. Το κουπόνι ισχύει για την απόκτηση ενός (1) εισιτηρίου διαρκείας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018.

 

  1. Η χρήση του διέπεται από τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που ορίζει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

 

  1. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος ή να συνοδεύεται απο τον κηδεμόνα του.

 

  1. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

 

  1. Οι τυχεροί δικαιούχοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 6901414 από την Δευτέρα 4/9/2017 μέχρι και την Παρασκευή 8/9/2017 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 17.00 μ.μ. για να δώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το εισιτήριό τους. Ο κάτοχος του κουπονιού οφείλει να επικοινωνήσει με την εφημερίδα Παραπολιτικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 8/9/2017. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει το σχετικό δικαίωμα.

 

  1. Για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού από την κάρπωση της προσφοράς ουδεμία ευθύνη φέρει η Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.
  2. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πηγή: parapolitika.gr